“It was, again, a wonderful weekend. I always get lots out of it, and I always love to go to Chelan. Such a good and clear energy there.” CA

“I will continue to remember and reflect on this magical weekend. KL

“Thank you, each and every one of you! This weekend really helped me transition to a better space mentally, physically and spiritually. I am so glad I went and I will be back again next year!” LH ~ ️ love and light!!

“Unwind/explore was a joy, and I did lots of exploring.  Hope you make this an annual event.” VS

Friday, April 27

10:00-10:30      Basic Hydrafacial with Free 10-minute Facial Massage with Cindy
10:00-10:30      Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
10:00-10:45      Private Pendulum Session with Ann
10:00 -11:00     Acumassage with Jenn
10:00-11:15      Stretch-Tone-Align-OM with Lynda
10:45-11:15      Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
11:00-11:15      Angel Oracle Card Reading / 15 minutes with Laura
11:00-11:30      Microcurrent with Free Eyebrow or Lip Wax with Cindy
11:00-11:45      Private Pendulum Session with Ann
11:30-12:00     Angel Oracle Card Reading / 30 minutes with Laura
11:30-12:00     Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
11:30-12:30     Acumassage with Jenn
11:30-12:30     Be Nourished by Awareness – Lunch and Meditation with Liz
11:30-12:30     Feel Good In Your Body Private Session with Lynda
12:00-12:15     Reflexology with Lori
12:00-12:40     BioActive Peel with Free After-Care Kit with Cindy
12:15-12:45     Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
12:00-1:00       Healthy Mind, Healthy Diet with Meg
12:30-12:45     Reflexology with Lori
12:30-1:30       Facial Massage  with Laurie
1:00-1:15         Reflexology with Lori
1:00-1:30         Basic Hydrafacial with Free 10-minute Facial Massage with Cindy
1:00-1:30         Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
1:00-1:45         Private Pendulum Session with Ann
1:00-2:00         Acumassage with Jenn
1:00-2:00         Cranio-Sacral Therapy: Find the Healing Within with Josette
1:00-2:00         Feel Good In Your Body Personal Session with Lynda
1:00-2:30         Detoxify Your Home & Cleaning Products with Chandra
1:30-1:45         Reflexology with Lori
1:30-1:45         Angel Oracle Card Reading / 15 minutes with Laura
1:30-2:30         Healthy Mind, Health Diet with Meg
1:45-2:45         Empower Family Dynamics with Crystal
2:00-2:15         Reflexology with Lori
2:00-2:30         Angel Oracle Card Reading / 30 minutes with Laura
2:00-2:30         Energy Therapy with Kelsey
2:00-2:30         Microcurrent with Free Eyebrow or Lip Wax with Cindy
2:00-3:00         Facial Massage with Laurie
2:00-3:00         Individual Healing Session / 60 minutes with Dedee
2:00-3:30         Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 90 minutes with Lars
2:30-2:45         Reflexology with Lori
2:30-3:30         Acumassage with Jenn
2:30-3:30         Cranio-Sacral Therapy: Find the Healing Within with Josette
2:45-3:15         Energy Therapy with Kelsey
2:45-3:30         Change Your Gut ~ Change Your Life with Jim
3:00-3:30         Body, Breath, Beauty with Laura
3:00-3:40         BioActive Peel with Free After-Care Kit with Cindy
3:00-4:00         Healthy Mind, Healthy Diet with Meg
3:00-4:30         Intuitive Art with Sara
3:30-4:30         Facial Massage with Laurie
3:30-5:00         Individual Healing Session / 90 minutes with Dedee
3:45-4:15         Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 30 minutes with Lars
3:45-4:30         Change Your Gut ~ Change Your Life with Jim
3:45-4:45         Using Pendulums for Healing and Divination with Ann
4:00-4:30         Basic Hydrafacial with Free 10-minute Facial Massage with Cindy
4:00-4:30         Self-Empowerment Energy Session with Anne
4:00-5:00         Acumassage with Jenn
4:00-5:00         Cranio-Sacral Therapy: Find the Healing Within with Josette
4:30-5:00         Are You Carrying a Feeling You Want to Let go? / 30 minutes with Lars
4:30-5:30         Healthy Mind, Healthy Diet with Meg
4:45-5:15        Self-Empowerment Energy Session with Anne
5:00-6:00        Restorative Yoga and Sound Bath with Kelsey
5:30-6:00        Self-Empowerment Energy Session with Anne
6:30-8:00        Archangels and Sound Essence with Laura

Saturday, April 28

7:30-8:00         Riverwalk Walk with Laura
8:00-9:15         Vinyasa II-III with Lynda
8:30-10:00       Mingle with Like-Minded People with Spirals
9:30-10:45       Gentle Mix Yoga with Lynda
10:00-10:30      Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 30 minutes with Lars
10:00-10:30      Microcurrent with Free Eyebrow or Lip Wax with Cindy
10:00-10:30      Self-Empowerment Energy Session with Anne
10:00-11:00      Acumassage with Jenn
10:00-11:00      Find New Ease of Movement Through the Alexander Technique with Josette
10:00-11:00      Healthy Mind, Healthy Diet with Meg
10:00-11:00      Individual Healing Sessions / 60 minutes with Dedee
10:00-11:00      Intuitive Energy Healing / 60 minutes with Margene
10:00-11:00      Mindful Movement Yoga with Kelsey
10:00-11:30      Integrative Healing Touch Consultation and Treatment with Jill
10:00-12:00      Who’s Driving This Thing? with Fletcher
10:45-11:15       Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 30 minutes with Lars
10:45-11:15       Self-Empowerment Energy Session with Anne
11:00-11:15       Angel Oracle Card Reading / 15 minutes with Laura
11:00-11:15       Reflexology with Lori
11:00-11:40       BioActive Peel with Free After-Care Kit with Cindy
11:00-11:45       Explore the Inner Resources of Your Body with Robyn
11:00-12:00       Feel Good in Your Body Private Session with Lynda
11:15-11:45       Intuitive Energy Healing / 30 minutes with Margene
11:30-11:45       Reflexology with Lori
11:30-12:00       Angel Oracle Cards Reading / 30 minutes with Laura
11:30-12:00       Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 30 minutes with Lars
11:30-12:00       Energy Therapy with Kelsey
11:30-12:30       Acumassage with Jenn
11:30-12:30       Be Nourished by Awareness – Lunch and Meditation with Liz
11:30-12:30       Find New Ease of Movement Through the Alexander Technique with Josette
11:30-12:30       Healthy Mind, Healthy Diet with Meg
11:30-12:30       Individual Healing Session / 60 minutes with Dedee
11:30-2:30        The Shamanic Journey: An Experiential Workshop in Core Shamanism with Rosemary
12:00-12:15      Reflexology with Lori
12:00-12:30      Basic Hydrafacial with Free 10-minute Facial Massage with Cindy
12:00-12:45      Explore the Inner Resources of Your Body with Robyn
12:00-1:00        Intuitive Energy Healing / 60 minutes with Margene
12:00-1:30        Integrative Healing Touch Consultation and Treatment with Jill
12:15-12:30      Angel Oracle Card Reading / 15 minutes with Laura
12:15-12:45      Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 30 minutes with Lars
12:15-12:45      Energy Therapy with Kelsey
12:30-12:45      Reflexology with Lori
12:30-1:30        Body Talk – Connecting You to Epigenetics and Your Microbiome with Joan
12:30-1:30        Feel Good in Your Body Private Session with Lynda
12:30-2:00        Allowing Radiant Health with Sherylann
12:45-1:15        Angel Oracle Card Reading / 30 minutes with Laura
1:00-1:15          Reflexology with Lori
1:00-1:25          Individual Guided Meditation / 25 minutes with Liz
1:00-1:30          Microcurrent with Free Eyebrow or Lip Wax with Cindy
1:00-1:45          Explore the Inner Resources of Your Body with Robyn
1:00-2:00          Acumassage with Jenn
1:00-2:30          Individual Healing Session / 90 minutes with Dedee
1:15-2:15          Intuitive Energy Healing / 60 minutes with Margene
1:30-1:45          Angel Oracle Cards Reading / 15 minutes with Laura
1:30-1:45          Reflexology with Lori
1:30-2:00          Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
1:30-1:55          Individual Guided Meditation / 25 minutes with Liz
1:30-2:30          Healthy Mind, Healthy Diet with Meg
2:00-2:15          Reflexology with Lori
2:00-2:25          Individual Guided Meditation / 25 minutes with Liz
2:00-2:30          Angel Oracle Cards Reading / 30 minutes with Laura
2:00-2:40          BioActive Peel with Free After-Care Kit with Cindy
2:00-2:45          Change Your Gut ~ Change Your Life with Jim
2:00-2:45          Explore the Inner Resources of Your Body with Robyn
2:00-3:00          Feel Good in Your Body Private Session with Lynda
2:00-3:30          Integrative Healing Touch Consultation and Treatment with Jill
2:15-2:45          Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
2:30-2:45          Reflexology with Lori
2:30-2:55          Individual Guided Meditation / 25 minutes with Liz
2:30-3:15          Empowering Your Innate Healing Wisdom with Body Talk with Joan
3:00-3:30          Body, Breath, Beauty with Laura
3:00-3:30          Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
3:00-3:30          Microcurrent with Free Eyebrow or Lip Wax with Cindy
3:00-3:45          Change Your Gut ~ Change Your Life with Jim
3:00-3:45          Explore the Inner Resources of Your Body with Robyn
3:00-3:55          Individual Guided Meditation / 55 minutes with Liz
3:00-4:00          Healthy Mind, Healthy Diet with Meg
3:00-4:00          Individual Healing Session / 60 minutes with Dedee
3:00-4:30          Intuitive Art with Sara
3:30-4:15          Empowering Your Innate Healing Wisdom with Body Talk with Joan
3:30-4:30          Introductory Line Dance with Jen
3:45-4:15          Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
3:45-4:30          Sound Bath with Laura
4:00-4:45          Change Your Gut ~ Change Your Life with Jim
4:00-4:45          Explore the Inner Resources of Your Body with Robyn
4:00-5:00          Men Women Love Sex ~ Dale
4:00-5:30          Integrative Healing Touch Consultation and Treatment with Jill
4:30-5:00          Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
4:30-5:15          Empowering Your Innate Healing Wisdom with Body Talk with Joan
4:30-5:30          Healthy Mind, Healthy Diet with Meg
5:00-5:30          Angel Oracle Cards Reading / 30 minutes with Laura
5:00-6:00          Introductory Salsa Dance with Jen
5:00-6:00          Restorative Yoga and Sound Bath with Kelsey
7:00-8:00          Dance into Meditation with Dedee

Sunday, April 29

7:30-8:00         Riverwalk Walk with Laura
7:30-8:30         Hot Yoga Spinal Energy Awakening with Lynda
10:00-10:30     Reiki with Ann
10:00-10:30     Self-Empowerment Energy Session with Anne
10:00-10:45     Change Your Gut ~ Change Your Life with Jim
10:00-11:00     Intuitive Energy Healing / 60 minutes with Margene
10:00-11:00     Mindful Movement Yoga with Kelsey
10:00-11:30     Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 90 minutes with Lars
10:00-12:00     Understanding Fear & Embracing Courage with Fletcher
10:45-11:15     Reiki with Ann
10:45-11:15     Self-Empowerment Energy Session with Anne
11:00-11:15     Angel Oracle Cards Reading / 15 minutes with Laura
11:00-11:45     Change Your Gut ~ Change Your Life with Jim
11:00-12:00     Intention Setting and Yoga Nidra Experience with Dedee
11:15-11:45     Intuitive Energy Healing / 30 minutes with Margene
11:30-12:00     Energy Therapy with Kelsey
11:30-12:00     Angel Oracle Cards Reading / 30 minutes with Laura
11:30-12:00     Reiki with Ann
11:45-12:15     Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 30 minutes with Lars
12:00-12:30     Cold Water Therapy with Jen
12:00-12:45     Change Your Gut ~ Change Your Life with Jim
12:00-12:30     Intuitive Energy Healing / 30 minutes with Margene
12:15-12:30     Angel Oracle Cards Reading / 15 minutes with Laura
12:15-12:45     Energy Therapy with Kelsey
12:15-12:45     Reiki with Ann
12:30-1:00       Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 30 minutes with Lars
12:45-1:15       Angel Oracle Cards Reading / 30 minutes with Laura
1:00-1:45         Empowering Your Innate Healing Wisdom with Body Talk with Joan
1:00-1:45         Personal Radiant Health with Sherylann
1:15-1:45         Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 30 minutes with Lars
1:30-1:50         Healing From Without with Judy
1:30-2:00         Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
1:30-3:00         Integrative Healing Touch Consultation and Treatment with Jill
1:45-2:30         Sound Bath with Laura
2:00-2:20         Healing From Without with Judy
2:00-2:45         Empowering Your Innate Healing Wisdom with Body Talk with Joan
2:00-2:45         Personal Radiant Health with Sherylann
2:00-3:30         Are You Carrying a Feeling You Want to Let Go? / 90 minutes with Lars
2:15-2:45         Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
2:30-2:50         Healing From Without with Judy
2:30-3:30         Individual Healing Session / 60 minutes with Dedee
3:00-3:20         Healing From Without with Judy
3:00-3:30         Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
3:00-3:30         Energy Reading with Jeanne
3:00-3:45         Empowering Your Innate Healing Wisdom with Body Talk with Joan
3:00-3:45         Personal Radiant Health with Sherylann
3:30-3:50         Healing From Without with Judy
3:30-5:00         Integrative Healing Touch Consultation and Treatment with Jill
3:45-4:15         Energy Reading with Jeanne
3:45-4:15         Healing Touch with Sound Therapy with Crystal
4:00-4:20         Healing From Without with Judy
4:00-4:45         Empowering Your Innate Healing Wisdom with Body Talk with Joan
4:00-5:00         Individual Healing Session / 60 minutes with Dedee
4:30-4:45         Angel Oracle Cards Reading / 15 minutes with Laura
4:30-4:50         Healing From Without with Judy
4:30-5:00         Energy Reading with Jeanne